Mindfulness Stressreductie training voor doelgroepen
Een Mindfulnesstraining kan je helpen om anders om te leren gaan met de obstakels die je in het dagelijks leven tegenkomt. De nadruk ligt op anders. Iedereen heeft in zijn/haar leven te maken met tegenslagen. De manier waarop je daar tegenaan kijkt, bepaald hoeveel “last” je er van hebt. Ervaar je hinder, dan zetten de meeste mensen dit buiten de deur. We vermijden het. Ervaring leert dat je tegenslagen niet altijd kunt negeren. Het komt vaak als een boemerang weer terug. Soms kiezen we ervoor om heel erg ons best te doen om een oplossing te vinden. Soms lukt dat, maar je inzet kan er ook toe leiden dat je klachten toenemen. Uiteindelijk weet je niet meer waar je goed aan doet. Als je gezondheid er onder gaat lijden, is er sprake van stress.

Doelgroepen
Wat je achtergrond ook is, deelnemers ervaren veel gemeenschappelijke klachten. Dit relativeert en er ontstaat vaak een gevoel van wederzijds begrip. Desalniettemin, kan er een behoefte ontstaan om een Mindfulness training met “lotgenoten” te volgen. Aandacht Groeit geeft Mindfulnesstrainingen specifiek voor doelgroepen. De eerstvolgende training voor doelgroepen is gepland voor;

MBSR training doelgroep MS patiënten
C. donderdagochtend van 9.30 – 12.00 uur van 31-10-2019 t/m 19-12-2019 + oefendag op 7-12-2019 van 10.00 – 16.00 uur

Aanmelden

Multiple Sclerose (MS) patiënten
Ben je geïnteresseerd in dergelijke training, dan ben je van harte welkom op onze (gratis)informatieavond

Informatieavond MBSR Multiple Sclerose
georganiseerd door de Multiple Sclerose Vereniging Nederland, rayon Eemland
Wanneer: 4 september 2019
locatie: MFC Antares, bij Cafe Maxima’s,  Maximaplein 7, Leusden-Zuid
Inloop 19.15 uur
lezing: 20.00 – 21.00 uur
aanmelden: mseemland@gmail.com

Bij deze lezing zijn ook  lotgenoten uit andere regio’s en mensen met MS die geen lid zijn welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.